Renault’un Özel Serisi Alaskan Ice
Renault Alaskan ICE Edition, buzul beyaz rengi ve kontrast oluşturan siyah, kırmızı dış kaplamalarıyla göze çarpıyor.

 Alaskan ICE, depolama hacmi artmakla birlikte taşınan yükü koruyan özel iki renkli açılır tavan ve siyah yan çubuklar ile sunulmaktadır. 18 inç siyah alüminyum jantlar, çamurluk çerçeveleri ve arazi lastikleri, modelin etkileyici ve güçlü bir tasarımını öne çıkarıyor. İç kısmında ise ses odaklamalı sistem, 6 stereo Odak hoparlör ile üstün bir ses kalitesi sağlamaktadır. Ayrıca 5 adet geniş ve konforlu oturma yeri de mevcut.

Bu güçlü tasarımı, enerjik ön kısım ve atletik çizgilerinin yanı sıra segmentinin en yüksek yakıt verimliliğine ve en iyi ekonomisine sahip olan Alaskan ICE, 2.3 litre Renault dCi motoru ile dikkat çekiyor. 

Alaskan, 2,5m²’lik geniş bir yükleme alanı, 1 tonun üzerinde taşıma kapasitesi, 3,5 tonluk olağanüstü bir çekiş gücüne ve güçlü arazi sürüş becerilerine sahiptir.

Alaskan, Müşterilerin özel beklentilerini karşılamak için Renault’un Avrupa’daki etkinlik ve uzmanlığın yanı sıra, Renault Pro+ ağının gücünden faydalanıyor. Bu özel seri Alaskan ICE Edition modelinin sunulacak ilk ülke İsviçre olacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları